VIDEO Accident carambol cu 4 autoturisme pe podul de la Intim

Poliţiştii ,,rutieri” de la Poliţia Municipiului Reşiţa, au intervenit aseară la un accident produs în capătul Pasajului Intim dinspre Lunca Bârzavei, accident în care au fost avariate patru autovehicule, dintre care trei în stare destul de serios. Din fericire, nu sunt victime.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism Ford Focus, din anumite motive, șoferul a frânat brusc, iar în spatele lui, efectiv s-a format un șir indian de mașini avariate, adică: un alt Ford, dar Kuga, un Peujeot 208 şi un Merces C220.

Cauza accidentului o constituie neadaptarea vitezei de rulare la condițiile de carosabil ud acoperit cu mâzgă și nepăstrarea unei distanțe mai mari între autovehicule.

UPDATE ora 21
Pe adresa redactiei au sosit mai multe informatii precum ca in accident au fost implicate 6 autoturisme, nu doar 4. Primul autoturism –
cel de la care a pornit carambolul, si cel de al doilea, se pare ca au plecat de acolo imediat dupa producerea evenimentului. Conform legii, se stie ca vinovat este cel ce loveste din spate, nu cel ce pune frana. Deci…………asteptam comunicatul oficioal al IJP Caras Severin.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments