VIDEO Accident cu Audi la intrarea în Reșița

Un accident – din fericire fără urmări grave, a avut loc ieri la intrarea în cartierul Câlnic al orașului. Un autoturism Audi – se pare că al unor carașoveni, a părăsit carosabilul, a intrat în spațiul verde, a rupt un stâlp de energie electrică după care s-a oprit cu botul într-un mal de pământ.

Autoturismul – un Audi cu an recent de fabricație, venea dinspre Timișoara – mai exact- de la Mănăstirea Maria Radna și în interior se aflau mai multe persoane. Pe surse, am aflat că la un moment dat, pe o porțiunea dreaptă de drum în dreptul stației de epurare, șoferul ar fi ațipit la volan din cauza oboselii, mașina a intrat pe contrasens și a părăsit carosabilul luând stâlpul în bot. Varianta șoferului ar fi aceea că în față i-a apărut un câine, că a încercat să-l evite și apoi a urmat accidentul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Nu știm ce era de ascuns- cert este că șoferul a avut grijă să scoată de urgență numerele de înmatriculare ale mașinii.
DSC01819
La fața locului au sosit polițiștii și fiindcă accidentul a fost cu urmări și implicații – stâlpul de curent rupt- a fost deschis un dosar de cercetare pentru distrugere. Polițiștii vor stabili clar ce s-a întâmplat mai exact cu autoturismul.

Comentarii

comentarii