VIDEO Accident cu Logan cu roțile în sus între Reşiţa și Bocşa

Un accident de circulație ce s-a terminat cu bine, dar care se putea încheia tragic, a avut loc azi după masă pe DN 58B în apropiere de localitatea Colțan.
Un șofer care se afla la volanul unui Logan, a vrut să facă o depășire fără să se asigure corespunzător, moment în care a realizat că un alt autoturism se angajase în aceeași manevră de depășire. Văzând pericolul, șoferul a tras puternic de volan pentru a veni cât mai aproape de marginea drumului, moment în care a atins o autoutilitară de transport gunoi. Acesta a fost de fapt ,,bobârnacul” care a dat impuls mașinii și care s-a rostogolit după care s-a oprit cu roțile în sus pe carosabil.

La accident au intervenit două autospeciale ale pompierilor militari de la ISU Semenic, Detaşamentul Reşiţa. Din fericire, nu a fost nevoie de descarcerare, șoferul a ieșit singur din mașină și a refuzat să meargă la spital. Pompierii militari luate măsurile PSI ce se impun – eliminarea alimentării cu curent, pentru ca Loganul răsturnat să nu sară în aer.

Circulația autoturismelor în zonă a fost îngreunată pe timpul desfășurării cercetărilor de către politie. Nici unul dintre șoferii implicați în accident nu a consumat băuturi alcoolice.
Foto:facebook Alin Ghinaci

Comentarii

comentarii