VIDEO Accident cu Logan si cu jandarmi pe Calea Timisoarei din Resita

Iată cea mai simplă metodă cum în câteva minute un șofer poate să rămână fără carnet de conducere (permis), fără bani în buzunar și să ajungă cu mașina nou- nouță în service. Simplu de tot: nu este atent și nu acordă prioritate unui alt autovehicul. De data aceasta vorbim de o auospecială a Jandarmeriei aflată în misiune.

Totul s-a petrecut în apropiere de sediul Directiei Santiar-Veterinare. Un bărbat ce conducea un autoturism Dacia MCV nou-nouț, cu numere roșii și scos doar de câteva zile pe șosea (de 20), nu a fost atent și nu a acordat prioritatea unei autospeciale în care se aflau mai mulți jandarmi. Aceștia erau în misiune.

În urma impactului, Dacia MCV a fost avariată la sistemul de direcție și în partea din față- fiind luată de acolo cu platforma de transport. Mașina jandarmilor, ușor șifonată în partea din față, a plecat pe roțile ei.

Proprietarul autoturismului Dacia spune că el circula regulamentar, că vriua să vireze spre DSV, și a fost lovit de mașina jandarmilor. În schimb polițiștii spun altceva – șoferul Daciei nu a acordat prioritate autospecialei jandarmeriei. Acum, pe lângă banii pe care îi va da pe reparația mașinii, bărbatul a rămas și fără și fără permisul de conducere. Din fericire, nimeni nu a fopst rănit.

Comentarii

comentarii