VIDEO Accident de circulaţie în cartierul Govândari Două tinere au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni

Două tinere – de 15 şi 16 ani, ce treceau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni – zona fiind marcată şi semnalizata corespunzător, au fost lovite în plin de un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani din Doclin. O tânără a fost accidentată mai grav iar cealaltă a fost doar lovită – relativ usor. Martorii spun cu toții că șoferul nici măcar nu a oprit mașina la locul accidentului și că nici nu s-a uitat la victime. Trecătorii au început să strige și să țipe iar mașina a oprit undeva la 50 de m de locul accidentului.

La fața locului au sosit două echipaje de ambulanță care le-au acordat primul ajutor victimelor după care le-au transportat la spital. Una dintre tinere acuză dureri puternice în piept, la bazin și la un picior.

Şoferul spune că le-a observat prea târziu pe cele două fete de pe trecere de pietoni și nu a mai avut timp să frâneze. El a mai declarat că nu a avut viteză fiindcă altfel le spulbera pe bietele fete.

Polițiștii au sosit la faţa locului și împreună cu criminaliștii au cules probe și au făcut măsurători. Șoferul nu a consumat alcool. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală.

Comentarii

comentarii