VIDEO Accident de circulatie la km 5 pe DN 58 Resita – Caransebeș

Conducătorii auto ce se deplasează spre Caransebeș sau de la Caransebeș spre Reșița, trebuie să aibă mare grijă la km 5 la ieșirea din Reșița. În jurul orei 19.30, o autospecială de transport colete și efecte de poștă a unei firme de curierat, a fost implicată într-un accident de circulație.
Mai exact, din cauze numai de el știute, șoferul care plecase în cursa de București, a pierdut controlul volanului și a intrat cu camionul în zidul de sprijin. Zidul construit acum vreo 40 de ani, a rezistat fără probleme, dar cabina autocamionului a fost grav avariată.

Conducerea firmei prezentă la fața locului, a luat toate măsurile ca pachetele și trimiterile poștale să fie mutate în alt camion care își va continua cursa spre sudul țării. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Circulația autoturismelor a fost afectată mai bine de o oră, iar în zonă traficul a fost dirijat de către polițiști pe un singur fir. Ultumul accident pe DN 58 a avut loc ieri la Păltiniș iar sâmbătă s-a înregistrat la km 10 când două mașini au sărit în râpă.
Vezi această stire cu un simpli ckil aici: https://www.infocs.ro/video-cascadori-fara-voie-sambata-pe-dn-58-din-cauza-drumului-alunecos/

Comentarii

comentarii