Politie

VIDEO Accident din cauza poleiului la Văliug în Caras Severin

Chiar dacă şoselele din Caras Severin ,,sunt la negru” – pe drumurile de munte, printre dealuri şi păduri pândeşte un pericol căruia mulţi şoferi îi cad victimă: poleiul. Soarele a topit zăpada de pe drumuri, dar prin pădure, există multe porţiuni cu gheaţă şi mai ales, odată cu lăsarea serii, se produce poleiul.

Accident grav pe un drum cu polei din Caras Severin de la poalele Muntelui Semenic: Un tânăr este grav rănit şi un autoturism a fost distrus. Un tânăr din Reşita conducea un autoturism în care mai avea un prieten pe drumul spre Reşita, când, pe raza comunei Văliug, într-o curbă uşoară, cu vizibilitate şi semnalizata corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei, vehiculul a părăsit partea carosabilă, a zburat într-o râpă şi s-a oprit în albia unui pârâu cu rotile în sus.

Din primele cercetări, şoferul nu a adaptat viteza la condiţii de drum în curbă şi carosabil acoperit de polei. Din accident a rezultat rănirea pasagerului din autoturism şi distrugerea în totalitate a maşinii.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Accident din cauza poleiului la Văliug în Caras Severin

  • In concluzie, conducatorul auto nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile carosabilului sii …

Comentariile sunt închise.