VIDEO Accident grav provocat de un cal la Colțan

Un tânăr în spital cu multiple traumatisme și un cal a murit, plus circulaţia îngreunată mai bine de o oră de DN 58B, drum care leagă Reșița de Timișoara. Acesta este bilanţul unui accident de circulaţie produs din cauza unui cal lăsat nesupravegheat în zona Colțan.
Animalul, proprietatea unui măgurean din Bocșa, a fost lăsat nesupravegheat la păscut pe câmp. Atras de căldura ce emana din asfalt, calul a venit la șosea și la o curbă, animalul a apărut brusc în fala unui Logan nou ce venea dinspre Bocșa spre Reșița.

[youtube id=” SMuhAaNGs_s”]

În autoturism se afla un tânăr de 25 de ani care se îndrepta spre Reșița iar şoferul nu a mai putut evita impactul cu animalul. Acesta a fost aşa de puternic încât, efectiv, calul a murit pe loc iar autoturismul a fost distrus în așa hal încât dauna este totală. Noroc că tânărul are mașina asigurată Casco.

Conform legii, proprietarul calului riscă cel mult o amendăm dar va trebui să acopere şi pagubele pricinuite autoturismelor fiindcă proprietarul îl dă în judecată. Asta în condiția în carte calul este microcipat sau se găsesc proprietarii.

Traficul s-a desfăşurat cu greutate mai bine de o oră între Reșița și Bocșa.

Comentarii

comentarii