VIDEO Accident în fața poliției din cauza neacordarii priorității

Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini s-a produs în apropiere de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, mai exact în fața Colegiului Tehnic Reșița. Potrivit comunicatul de presă transmis de către polițiști, un șofer de 46 de ani nu a acordat prioritate de trecere unei mașini care circula regulamentar din sens opus.

[youtube id=”L0VNP7qVWbE”]

În urma coliziunii, mașina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism: “Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în timp ce G.G., în vârstă de 46 de ani, conducea un autoturism din direcţia Lunca Pomostului spre cartierul Moroasa, a efectuat virajul spre stânga fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care venea din sensul opus şi care a fost proiectat într-un alt vehicul parcat în urma coliziunii”.

În urma verificărilor, s-a stabilit că niciunul dintre șoferii implicați nu consumase băuturi alcoolice. Șoferul de 32 de ani, aflat în mașina lovită, a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto care se face vinovat de producere accidentului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto Vest Tv

Comentarii

comentarii