VIDEO Accident in intersecția de la Intim – Soferul a plecat de la locul accidentului

Accident la Reşita în intersecția (sensul giratoriu) de Intim, cu părăsirea locului accidentului de către șofer. Mai exact, un autoturism a intrat în intersecția de la Intim dinspre Calea Caransebeșului, a lovit și încălecat bordura, a intrat pe spațiul verde, s-a răsturnat și rostogolit după care a revenit pe roţi.
Mașina – este praf: de la roți și până la tăblărie – cam totul este praf. Din fericire, se pare că nimeni nu a fost accidentat grav sau mai deloc fiindcă din motive numai de el ştiute, şoferul a plecat de la locul accidentului. În orice caz, a scăpat ieftin fiindcă la UPU nu s-a prezentat nimeni pentru ajutor.

Nefiind vorba de răniţi şi alte autoturisme implicate în accident, conform legii, el are un termen de 24 de ore pentru a se prezenta la poliţie. Pe surse, am aflat că în această dimineață, șoferul s-a prezentat la sediul poliției unde ar fi declarat că a avut o explozie la unul dintre pneuri și din această cauză s-a produs accidentul.

Conform legii, el a fost sancționat pentru conducere imprudentă. Menționăm că acestea sunt informații obținute pe surse și care se pot modifica.

Locuitorii din zonă spun că noaptea, mai ales spre sfârșitul săptămânii, în zona respectivă se conduce cu mare viteză. Începând cu ora 1 noaptea, tot cartierul răsună de motoare ambalate, scrâșnet de roți și cauciucuri iar viteza de deplasare este aproape de cea de pe circuitele de curse.

Comentarii

comentarii