VIDEO Accident ,,urât” – dar cu final fericit pe DN 58, autotren răsturnat

După ce că în județ pădurile se taie ca în codru, mai nou, viața participanților la traficul rutier, este pusă în pericol de transportatorii de lemn. De fapt, prin popor circulă deja o vorbă precum că ,,dacă are loc un accident cu tir-uri sau autotrenuri, mașina – fie transporta lemn, fie fier vechi. Adică, ori te pocnește, ori te strivește”. Desigur că se face aluzie la accidentele tot mai numeroase în care sunt implicate aceste autovehicule.
Un grav accident de circulație ce se putea solda cu urmări tragice, a avut loc pe DN 58 între satul Păltiniș și intersecția cu Cornuțel.
Un autotren încărcat cu bușteni, ce mergea dinspre Reșița spre Caransebeș, la un moment dat, a intrat în balans și din cauza vitezei, s-a răsturnat din fericire în afara părții carosabile.
Numai norocul a făcut ca în acel moment pe marginea drumului să nu se afle nimeni. Șoferul a scăpat și el aproape neatins.
Cu accidentul este clar, dar mai rămân câteva semne de întrebare: de ce în urma accidentului, prima grijă a proprietarului autotrenului a fost ca de acolo să dispară în primul rând remorca cu lemne iar capul tractor a rămas acolo până ieri după prânz – asta în condiția în care accidentul s-a petrecut marți seara?
Transportul de lemn, era legal? Avea toate documentele legale?
Dimensiunea buștenilor este foarte mică, și aici ne referim la grosimea lor, în primul rând. Mai exact, copacii tăiați erau ,,foarte tineri”.
Noi am pus întrebările, materialul video și fotografiile sunt aici, poate că le și vede cine trebuie?

[youtube id=”KRQIZkFFv4E”]

Mulțumim prietenului Marius pentru materialul video.

Comentarii

comentarii