Actualitate

VIDEO Acoperișuri luate de vânt, copaci trântiți la pământ și mașini avariate la Oțelu Roșu

Vineri, 24 iunie, în intervalul orar 16.00 – 18.30, judeţul Caraş-Severin s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase : descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi mari, cantităţi de precipitaţii care au depăşit local 40l/mp, izolat 60 l/mp și vânt puternic cu aspect de vijelie. În urma manifestării acestor fenomene au fost afectate localităţile Reşiţa, Caransebeş şi Oţelu Roşu.

Pompierii militari au intervenit în Oţelu Roşu pentru îndepărtarea tablei care a fost smulsă din cauza vântului puternic de pe acoperişurile mai multor blocuri din zona Tineretului şi Constructorilor, table care prezentau riscul de a se prăbuşi pe trotuarele si autovehiculele parcate în zona blocurilor respective.

Două autovehicule au fost avariate de desprinderea acestor elemente de pe acoperișuri. În Reşiţa, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, au acţionat pentru evacuarea apei dintr-o curte de pe strada Bistra, iar în Caransebeş, pompierii militari au intervenit în urma inundării străzilor Dâlmei şi Tudor Vladimirescu.

După furtună, locuitorii din Zona Tineretului au ieșit și alături de pompierii militari, au început să degaje zona de bucățile de tablă de acoperișuri și tot ce a lăsat furia naturii în urma ei.

Multumiri deosebite prietenului Viorel pentru imagini.

Comentarii

comentarii