VIDEO Artă, cultură, tablouri și versuri, la Caransebeș

expozitie 1.jpgCaransebesul continua sa nasca talente nebanuite, spre entuziasmul oamenilor de cultura din municipiu. De curand o noua artista a fost descoperita pe malurile Timisului si Sebesului, in persoana Danei Haidau. Aceasta a expus pentru prima data in fata publicului cateva tablouri si versuri. DEputatul Dan Tocuț a promis ca va incerca sa organizeze o expozitie si pe holurile cladirii Parlamentului.

În organizarea Primăriei municipiului Caransebeş şi a Casei de Cultură „George Suru”, Galeria de artă „Corneliu Baba” a găzduit vernisajul expoziţiei de pictură intitulată „Emoţii”, autoare Dana Haidău. Lucrările au surprins publicul, pe toţi cei care cunosc mişcarea plastică, pentru că tânăra Hana Haidău a venit cu o dublă expoziție: pictură și versuri.
La vernisaj a participat şi deputatul Dan-Laurenţiu Tocuţ, care a rămas impresionat de talentul artistei.
În patru ani, Dana Haidău a realizat peste 50 de tablouri. Iar oamenii de cultură din Caransebeș o consideră un talent înnăscut. Pentru a-și arăta aprecierea față de arta Danei, deputatul Dan Laurențiu Tocuț a promis că va încerca să-i expună tablourile și versurile pe holurile clădirii Parlamentului.

Comentarii

comentarii