VIDEO Asa cum a promis – La final de mandat, Cismăneanțu a dat raportul în fața bocșenilor

Primăria Bocșa a încheiat licitațiile pentru două autorbuze noi, care vor sosi în perioada următoare în localitate. Astfel bocșenii vor avea în sfârșit transport public. Alte două proiecte importante, ce vizează modernizarea cinematografului și a Casei de Cultură, se află la Ministerul Dezvoltării pentru aprobare, a anunțat primarul în cadrul unei conferințe de presă, în care și-a prezentat raportul de activitate.
La final de mandat, administrația Cismăneanțu a venit în fața bocșenilor cu un raport de activitate. Primarul în funcție a prezentat câteva dintre cele mai importante realizări din ultimii 4 ani. Printre acestea modernizarea a peste 70 de străzi din oraș, precum și reabilitatrea instituțiilor de învățământ.

În cadrul aceleiași conferințe primarul Cismăneanțu a anunțat că în perioada următoare la Bocșa vor ajunge două autobuze noi, care vor asigura transportul public. În acest moment sunt în derulare lucrările de reamenajare a 29 de stații de autobuz, precum și asfaltarea mai multor străzi din Bocșa Română. De asemenea, cinematograful din localitate și Casa de Cultură, sunt cuprinse într-un proiect de reabilitare, depus pentru aprobare la Ministerul Dezvoltării. Primarul Bocșei a vorbit și despre lucrurile pe care nu a reușit să le realizeze în actualul mandat. Deschiderea unei filiale ANAF pe raza localității este una dintre ele. Bocșenii și cetățenii localităților din jur sunt nevoiți să se deplaseze până la Reșița pentru orice problemă.

Bugetul localității Bocșa este, în acest moment, de circa 18 milioane de lei. Acesta nu a înregistrat creșteri substanțiale, a mai declarat primarul Eugen Cismăneanțu. Însă toate aceste investiții au fost posibile datorită rectificărilor bugetare prin care s-au tăiat cheltuielile inutile și s-au transferat banii către compartimentele de reparații și investiții.

Comentarii

comentarii