VIDEO Asa se intampla cand incurci trecerea de pietoni cu drumul – Traim in Romania…..etc

O intamplare mai putin obisnuita s-a petrecut astazi in traficul resitean: o soferita aflata la volanul unui autoturism ce se deplasa pe Bulevardul Republicii dinspre Victoria spre Centrul Civic, a făcut-o de oaie. Și încă rău de tot.

Din motive numai de dânsa știute, șoferita a vrut să schimbe directia de deplasare, numai ca nu a facut-o așa cum se face în mod normal. Dânsa nu a mers până la intersecția aflată la nici 150 de m (sensul giratoriu de la Intim cum îi spun reșițenii) ci, a băgat mașina peste trecerea de pietoni de la Intim. Pare incredibil să facă cineva așa ceva, dar totuși s-a întâmplat, dovadă stau imaginile de mai jos trimise de cititori.

Normal că lumea a luat-o la huiduieli pe șoferiță, dar aceasta nu s-a arătat prea afectată de întâmplare. A mers cu mașina până la jumătatea trecerii de pietoni, și abia apoi a dat cu spatele și a reintrat in trafic. ,, Este imposibil să faci așa ceva. Mașina are numere de Caras-Severin, nu este din alte părți să spui că nu cunoaște orașul. Asta dovedește, ori că doamna a luat carnetul prea ușor, ori că nu a mai vrut să ocolească până în intersecție. Mașina este parcată în față la hotelul de aici.” a spus unul dintre pietoni.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Asa se intampla cand incurci trecerea de pietoni cu drumul – Traim in Romania…..etc

  • 6 iulie 2017 la 12:03
    Permalink

    Poate ar fi recomandat cel ce a facut videoul sa-l dea la politie sa ia acestia masuri sa-i suspende permisu înainte de a mai omorî vreun copil nevinovat deoarece se pare ca aceasta persoana n-a facut scoala de soferi ci a luat permisul pe spaga si habar-nare ce face.

Comentariile sunt închise.