PolitieToate Stirile

VIDEO Asta da amendă! Șoferițele din Reșița, ,,amendate” cu mărțișoare

martisoare politiePoliţiştii Serviciului Rutier au oprit aproape toate şoferiţele care au trecut astăzi pe I.L Caragiale, în zona hotelului Rogge. De această dată nu le-au întrebat de permisul de conducere sau asigurarea maşinii ci le-au oferit câte un mărţişor.
Unele şoferiţe s-au speriat în momentul în care poliţiştii le-au făcut semn să tragă pe dreapta. Unele dintre ele, începeau să-şi caute actele maşinii şi îi întrebau pe poliţişti dacă au greşit cu ceva. Abia după ce au văzut mărţişoarele, şoferiţele s-au mai liniştit.

Politistii din Reșița au iesit sambata dimineata, de 1 martie, la „amendatdoamne şi domnişoare, cu ocazia zilei mărţişorului. La intersectia de la BCR, participantele la trafic au avut surpriza de a fi „trase pe dreapta” de poliţişti, pentru a le oferi ….mărţişoare.

La auzul fluierului politistului, soferitele au fost usor timorate, cu gandul ca au gresit ceva, insa in momentul cand au aflat care este motivul tragerii pe dreapta, le-a aparut zambetul pe fata. „Este un gest foarte frumos, sincer, nu ma asteptam! Este primul martisor pe ziua de azi!”, a spus o soferita.
O alta reprezentanta a sexului frumos, oprita in acelasi scop, a tinut sa-i laude pe politistii din Resita: ,,săptămâna trecută am fost oprita de Politie, care mi-a dat o amenda de 170 de lei! Acum, au întors foaia și ne amendează, în ghilimele, cu mărțișoare. Un gest foarte frumos. Măcar pe 1 martie să nu le mai știm de frică, spune femeia zâmbind.

Comentarii

comentarii