VIDEO Astă- noapte, jaf ca în filme la o casa de amanet din Reșița – hoții au dat lovitura

Cel puțin așa credeau ei. Dar, se pare că nu a fost să fie. Niște hoți au spart casa de amanet Aura de pe Aleea Herculane din Govândari.
Indivizii puși pe căpătuială grabnică, au încercat să forțeze ușa de la intrare, dar fiindcă nu le-a reușit așa ușor, și-au schimbat planul și au tăiat grilajul de la una din ferestre ce dădea spre clădirea Muzeului Județean. Grilaj din bare groase, nu un fleac acolo din sârmă îndoită.

[youtube id=” H-z9CkxVmd4″]

Toate acestea se întâmplau undeva în jurul orei 3 noaptea, într-o zonă centrală a cartierului, la nici 50 de metri de clădirea muzeului sau de cea a Liceului de Artă, pe drumul spre Spitalul Județean și la aproximativ 100 de metri de complexul comercial Victoria. Unde mai pui că această casă de amanet, este situată la parterul unui bloc de locuințe, la stradă.

Și cu toate astea, nimeni nu a auzit nimic și nu a văzut nimic.
Mai vigilenți au fost ,,paznicii electronici” – fiindcă la un moment dat, s-a declanșat o alarmă. A fost momentul în care hoțul sau hoții, au lăsat totul baltă și au fugit.

La fața locului au sosit echipajele mobile ale unei firme de pază, polițiștii și după puțin timp, criminaliștii care au început culegerea urmelor și a probelor în vederea unei anchete.

Un proprietar de magazin dintr-o zonă și mai circulată din Govândari, spunea că lui i-a fost spart magazinul de mai multe ori, dar până acum, încă nu a fost găsit hoțul.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, tot pe B-dul Republicii, hoții au reușit să intre în scara unul bloc turn unde au spart mai multe debarale din care au furat fel de fel de lucruri.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO Astă- noapte, jaf ca în filme la o casa de amanet din Reșița – hoții au dat lovitura

  • 25 ianuarie 2015 la 21:28
    Permalink

    Centrele de fier vechi ar trebui INCHISE. Doar unul singur cel mai dotat  cu supraveghere ,si verificare la sange.ALO aud autoritatile  locale?

  • 25 ianuarie 2015 la 21:24
    Permalink

    Politia este depasita… unde sunt politistii de noapte care sunt platiti din bani publici sa vegeze asupra orasului… . Sa multumim d-nului primar ca a tolerat lichelele de tigani din mociur si catanga care culmea mai primesc si ajutoare sociale din banii nostrii.In ultimul timp fac ravagii in oras cu furturile.D-nule primar sa nu isi faca Resitenii siguri dreptate ca se va porni un adevarat conflict si vanatoare impotriva jegosilor de tigani.Mociurul ar trebui RAS……….

Comentariile sunt închise.