VIDEO Atenție reșițeni – se fură instalațiile de apă din blocuri

După ce au cam terminat de furat cam tot ce a însemnat obiect de fier de prin oraș – de la porți metalice, garduri, capace de canal și până la plăcuțe comemorative de pe monumente, hoții de fier, au găsit o nouă sursă de venit și anume – țevile de cupru de la instalatia contoarelor de apă din blocurile din Reșița.
Un bloc întreg din Reșița a rămas fără apă. Când oamenii au coborât la subsol să vadă care este cauza, au constatat cu stupoare că țevile de apă ce legau contoarele și făceau legătura cu rețeaua din casă erau rupte. Acestea erau făcute din cupru și fuseseră smulse de către hoții care s-au gândit că pot face un ban rapid.

Problema nu este una nouă. În trecut, oamenii s-au confruntat cu o problemă similară. Hoții furau înainte contoarele de apă pentru bucățile de alamă din care erau constituite. Pentru a-i împiedica pe hoți să le mai fure, oamenii și-au legat contoarele cu …..lanțuri.

Păgubiții și administratorul au depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Pe lângă paguba de câteva zeci de lei și deranjul cu care au de a face, oamenii se mai confruntă și cu inundația cauzată de smulgerea țevilor de cupru.

Comentarii

comentarii