VIDEO ATENTIE SOFERI – ACȚIUNEA POLIȚIȘTILOR RUTIERI ÎN MUNICIPIUL REȘIȚA CONTINUĂ

Polițiștii rutieri din Reșița au organizat azi o acţiune care a avut ca scop reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic. În urma raziei au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei. La acțiune au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român.

12 polițiști rutieri împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, au acționat în zona Triaj din municipiul Reșița, pentru prevenirea accidentelor şi depistarea participanţilor la traficul rutier care încalcă normele legale şi pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost sancționați 35 de participanți la trafic pentru neportul centurii de siguranță, utilizarea telefonului mobil în timpul mersului, dar și pentru alte abateri.

De asemenea, polițiștii au reținut 3 certificate de înmatriculare.

Acţiunile polițiștilor vor continua și în zilele următoare pentru creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, urmărindu-se, în special, combaterea excesului de viteză, principala cauză a accidentelor rutiere grave.

În egală măsură se urmăreşte combaterea consumului de alcool, dar şi a depăşirilor neregulementare.

Comentarii

comentarii