VIDEO Avem structuri mafiote în Caraș Severin ? Tânăr amenințat cu arma la tâmplă la Oțelu Roșu

Bolosin Romeo (2)Bătăi cu ciomagul, cătușe, amenințări cu pistolul și gloanțe trase cu pistolul în aer. Se pare că acesta este tratamentul de care au avut parte niște tineri din Oțelu Roșu.

În seara zilei de ieri, 15 februarie a.c., la sediul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu, s-a prezentat Romeo Marian Mitruț, în vârstă de 24 ani, care a sesizat faptul că a fost agresat şi ameninţat de către mai mulți indivizi.
Tânărul a declarat că a fost contactat de către Petru Lupșac- cetățeanul căruia în urmă cu vreo 3 săptămâni i se furase din garajul casei un seif cu vreo 370.000 de euro, bijuterii din aur și în jur de un miliard de lei vechi, pentru a se întâlni cu acesta într-o parcare.
Tânărul s-a dus la locul întâlnirii și s-a urcat într-un autoturism Logan condus de către Lupșac, însă a fost imobilizat de conducătorul auto şi alte patru persoane, fiind transportat într-o zonă necunoscută unde a fost ameninţat şi agresat.
Tânărul a mai precizat că a fost amenințat cu pistolul, că s-a tras un foc de avertisment de către Lupșac, apoi un alt bărbat a venit cu un alt pistol, i l-a pus la tâmplă, apoi a tras un foc în aer, a fost bătut de Lupșac şi alte trei persoane. Romeo Marian Mitru a spus polițiștilor că nu este singurul agresat, că au mai fost în aceeași situație cu el alți trei tineri fiind depuse trei plângeri la poliție.
Cele trei plângeri au fost înregistrate la poliţie, în cauză fiind continuate investigaţiile cu privire la cele reclamate pentru a se stabilii împrejurările în care a avut loc evenimentul.
A fost întocmit şi un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, dar poliția are unele rezerve în ceea ce privește aceste declarații și veridicitatea faptelor. Polițiștii spun că tânărul a depus vineri seara plângerea și s-a mai prezentat la poliție abia sâmbătă în jurul orei 16 și după multe insistențe din partea oamnilor legii.
Romeo Marian Mitru spune că a fost speriat de cele întâmplate și nu a mai avut curaj să iasă din casă până ce nu și-a angajat in avocat cu care a și mers la poliție.
Cert este că prin oraș circula zvonul și există unele informații precum că, sătul de faptul că ancheta bate pasul pe loc, Petru Lupșac a pornit pe cont propriu o anchetă pentru a prinde făptașii și ași recupera paguba. De asemenea, se pare că Petru Lupșac ar mai fi agresat și amenințat un alt tânăr înainte de întâmplarea cu Romeo Marian Mitruț. Dacă spusele se adeveresc, respectivul tânăr ar fi intrat primul pe mâna lui Lupșac și a trupei lui după care a venit la rând Romeo Marian Mitru.
Avocatul lui Romeo Marian Mitru, Cosmin Bolosin, aduce acuzații la adresa politiei, spunând despre aceștia că nu se misca operativ și astfel se pierd probe.
Locuitorii din oraș sunt îngroziți și spun că așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum în orașul lor.
InfoCS vă oferă un material video în care se fac o serie de declarații de către cei în cauză și oamenii legii.

Urmareste si https://www.infocs.ro/video-foto-jaful-de-la-otelu-rosu-functionar-la-stat-cu-seif-in-casa/

Jaf de zile mari la Otelu Roșu- Seif furat cu bunuri în valoarea de peste 1.700.000 in el

Comentarii

comentarii

6 thoughts on “VIDEO Avem structuri mafiote în Caraș Severin ? Tânăr amenințat cu arma la tâmplă la Oțelu Roșu

  1. Published On: Dum, Feb 17th, 2013
    În seara zilei de ieri, 15 februarie a.c.,
    Vaaaaaaai mama voastra
    faceti ziaristii de rusine dottori copy paste ce sunteti!
    Ieri-ul lui 17 e 15?

  2. Trebuie sa inceapa curatenia de primavara si-n Politie. Unuia i se confisca pestele ca „nu a avut acte de provenienta”, altul este ignorat ca a „adunat” averi incomensurabile. Este prea de tot, nu suntem toti prosti. Chiar daca suntem majoritari.

Comments are closed.