VIDEO Campanie națională de prevenire a consumului de canabis

La Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraș-Severin a avut lansarea campaniei naționale de prevenire a consumului de canabis #POTALTFEL. Campania se va derula în perioada 5 septembrie – 31 iulie 2018.

Campania #POTALTFEL are drept scop creşterea nivelului de informare, sensibilizare şi conştientizare a populaţiei generale, cu vârsta cuprinsă între 15-64 de ani, cu accent pe populaţia şcolară de 15-24 de ani, asupra efectelor medico-psiho-sociale ale consumului de canabis, în vederea neînceperii şi/sau evitării trecerii de la consumul ocazional/recreaţional la consumul regulat de canabis. #POTALTFEL reprezintă un răspuns integrat şi complet în planul politicilor publice, cu rol emergent la dinamica consumului de droguri în România. În cadrul conferinței de presă au fost prezentate şi rezultatele studiilor privind consumul de canabis în România,

În Caraș-Severin de la începutul anului la Unităţile de Primiri Urgențe s-au prezentat 15 persoane care prezentau semne de intoxicație cu substanțe psiho-active, dintre care 7 care consumaseră canabis.

Comentarii

comentarii