VIDEO Candidații PSD la funcția de primar și consilieri locali, și-au depus candidaturile

Nominalizatul PSD pentru fotoliul de primar al municipiului, Ioan Crina, a precizat că PSD are listă completă, cu oameni competenți și tineri, alături de care a finalizat ultima etapă a cursei pentru Primăria Reșița.
Primele cinci nume de pe lista Consiliului Local a PSD sunt: Ioan Crina, Ionuț Chisăliță, Valentin Cristian Lupșa, Dumitru Gabriel Duruț, Marian Feraru, Simona Voin.
Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă a precizat că lista PSD-ului pentru ,,Consiliu Județean” este condusă chiar de către el, pe locul doi se află Ioan Crina și pe locul trei fostul prefect, Silviu Hurduzeu, urmat de actualul consilier județean Ion Spânu, apoi ”proaspăta achiziție” a partidului – Ilie Iova, urmat de Ionuț Chisăliță, secretarul general al partidului și de Nicolae Grindeanu, ”și lista continuă” după cum a precizat Mocioalcă, până la numărul 16, existând locuri eligibile.

Despre propunerea PSD pentru funcția de primar al Reșiței, Ioan Crina, președintele formațiunii politice județene a avut cuvinte numai de bine:
”Păi chiar avem candidat! Candidat greu și la propriu și la figurat. Un candidat care își merită această postură pentru că a funcționat în tandem cu Mihai Stepanescu la Primăria Municipiului Reșița. Și-a văzut de treabă, serios, bun administrator, recunoscut de către toată lumea (..). Știa toate problemele Reșiței, reșițean. Are toată susținerea partidului! (…). Propunerile pe care noi le-am făcut sunt destul de inedite: să câștigăm județul, să câștigăm ambele municipii și cât vom putea din orașe și comune”, a adăugat președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

Comentarii

comentarii