VIDEO Caras Severinul are un consilier nou în locul lui Ionesie Ghiorghioni

Locul lui Ionesie Ghiorghioni în funcția de consilier județean a fost luat, la ultima ședință a Consiliului județean, de Mihai Minea, din partea PNL. După validarea mandatului, noul consilier a depus și jurământul în plen. Mihai Minea vine cu experiență, atât în administrație locală cât și ca manager, el ocupând în trecut funcția de consilier local la Caransebeș și director al Enel pe zona de Vest.

”Domnul Minea nu începe, ci continuă o activitate pe care a depus-o pe parcursul mai multor ani în ceea ce privește administrația. Este un om care are și experiență și expertiză, atât în ceea ce privește administrația, fiind consilier municipal la Caransebeș, dar și ca director la ENEL ori al unei societăți private care s-a rupt din ENEL, deci sunt convins că va fi de un real folos Consiliului Județean”, a declarat Ilie Iova, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Mihai Minea a fost validat după ce s-a constatat, în luna noiembrie, imposibilitatea exercitării mandatului de consilier județean, care a fost și vicepreședinte al acestui for, a lui Ionesie Ghiorghioni, pentru o perioadă mai mare de șase luni, din cauza problemelor juridice. Prin urmare, locul său de consilier județean a rămas vacant, în locul său fiind propus, conform listei USL de la acea vreme, Mihai Minea.
”Sunt onorat pentru încrederea care mi-a fost acordată. Sunt onorat să fac parte din această echipă, care se poate bizui pe onestitatea mea, pe o principială cordialitate, indiferent de opțiunea politică și pe o putere și dorință de muncă ce vrea, împreună cu colegii mei, consilierii județeni, să ducă la acele împliniri de care județul nostru are nevoie pentru a deveni un reper al României”, a afirmat noul consilier, Mihai Minea.

Inițial, pe lista USL s-a aflat liberalul Toma Anderca Gherga, însă acesta nu mai face parte din niciun partid politic. Următorul pe listă a fost Trandafir Vasiloni, din partea PSD, dar care a refuzat, deoarece, între timp a dobândit calitatea de consul. În fine, cel de-al treilea aflat pe lista USL a fost Mihai Minea, care a fost confirmat în scris de conducerea partidului din care face parte, respectiv, PNL. Acesta îl înlocuiește pe Ionesie Ghiorghioni doar în funcția de consilier, nu și în cea de vicepreședinte. Noul membru al conducerii forului județean va fi ales de consilieri într-o ședință viitoare.

Comentarii

comentarii