VIDEO Carasan arestat pentru trafic de droguri – 500 g droguri confiscate de oamenii legii

La data de 13.07.2017 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Caraş-Severin au dispus la reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Boghian Valentin, în vârstă de 31 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în tara fără drept de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 10-11.07.2017, inculpatul Boghian Valentin utilizând un serviciu de transfer al banilor a cumpărat o cantitate de cca 500 grame droguri de risc şi a dispus introducerea acesteia în ţară printr-un serviciu de coletărie internaţională. (valoarea pe piata neagra este de aproximativ 60.000 de euro) nn

Ulterior, în data de 12 iulie 2017 inculpatul a fost depistat în flagrant, în orașul Oţelu Roșu, jud. Caras – Severin, în timp ce primea din Spania coletul în care se afla disimulată cantitatea de droguri de risc achiziţionată în vederea distribuirii.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, s-ar fi achiziționat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse în țară și distribuite pe raza județului Caraș-Severin.

La data de 13.07.2017 Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii