VIDEO Carnavalul Toamnei s-a încheiat la Generala 7 Resita cu dans, petrecere și parada mastilor

La sfârșitul săptămânii trecute, elevii, dascalii și părinții copiilor din cilcul primar, s-au întâlnit cu mic și mare la „Carnavalul Toamnei”, eveniment organizat de elevii Școlii Gimnaziale Nr 7 din Reșița.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=5w-pcJDvpX8&feature=youtu.be”]

Cu prilejul încheierii celui mai roditor anotimp, aceștia s-au întrecut în creativitate, fiecare clasă având pregătite activități din domenii precum decorațiuni, aranjamente florale, animăluțe, diferite obiecte. Totul s-a încheiat sâmbătă cu muzică, paradă, măști și dans.

Bucuria mare a fost chiar de partea micuților, care s-au arătat extrem de încântați că i-au avut alături atât pe părinții lor cât și pe învățători.

Astfel, în prima zi, în fiecare clasă, coordonați și ajutați de învățători și de părinți, elevii au lucrat la diferite ornamente, măști, aranjamente florale, figurine din fructe și legume, decorațiuni, precum și din alte materiale specifice toamnei. De asemenea, vineri, aceștia și-au arătat și talentul în arta dansului și defilarii în costume de carnaval.
Momentul a fost urmat și de o mică petrecere, conform zicalei “După faptă și răsplată”, unde copiii s-au bucurat și au dansat alături de părinți și profesori.

Comentarii

comentarii