VIDEO Ce făcuși mă nene, ce făcuși? Ovidiu din Ezeriș și-a dat foc la casă VIDEO

Un tânăr din satul Ezeriș din Județul Caraș Severin, Ovidiu pe numele său, și-a dat foc la casă. Nu chiar intenționat, dar pe aproape. Bărbatul a petrecut toată seara, s-a cinstit puternic cu bere și țuică, după care, a plecat la niște prieteni să mai cinstească și cu aceștia un pahar.
Numai că Ovidiu, fiindcă așa se numește tânărul, nu a plecat de acasă până ce nu a umplut bine soba cu lemne. Doar suntem sub cod galben de ger și omul vroia să se întoarcă la căldură după ce umbla prin gerul de afară.

Din nefericire, tânărul nu a ales varianta cea mai bună. Casa era una veche de peste 100 de ani și probabil casul de fum al acesteia nu a mai fost curățat de ani buni deoarece din cauza focului puternic, acesta s-a aprins și a incendiat acoperișul. În câteva minute, toată casa era în flăcări.

Primii care au intervenit au fost vecinii și sătenii care au sărit cu gălețile cu apă. Alții au încercat să scoată de prin casă ce se mai putea salva. În scurt timp, la fața locului au sosit două echipaje de pompieri militari de la Reșița care au localizat și stins focul. Intervenția a fost una destul de dificilă din cauza materialelor de construcție: casa era construită parțial din bârne de lemn.

Casa este distrusă în întregime, nu mai poate fi locuită iar tânărul va trebui să își caute un adăpost până ce va reuși să își refacă locuința. Autoritățile locale spun că îl vor sprijini pe sătean cu materiale de construcție pentru ași putea face măcar o cameră în care să locuiască.

Tânărul este un meseriaș foarte bun, este harnic, se pricepe la toate muncile dintr-o gospodărie, dar din păcate este prieten – poate prea bun – cu Bachus. Aseară consumase alcool și nu își făcea mari probleme de cele întâmplate.

Comentarii

comentarii