VIDEO Cetățenii și agenții economici din Reșița, invitați să-și curețe trotuarele

Ultima zi de weekend a adus cu ea căderi de zăpadă, transformând orașul într-un loc feeric. Însă omătul, cât ar fi el de frumos, a afectat circulația și transportul în oraș. În aceste condiții, angajații Primăriei Reșița au scos utilajele și au acționat cu material antiderapant pentru a fluidiza traficul.

[youtube id=”pmi_0oSJn1M”]

Județul Caraș-Severin s-a aflat de ieri seară sub cod galben de ninsori. Reșița a fost acoperită de un strat gros de omăt. Pentru a descongestiona traficul, angajații primăriei au intervenit ieri și astăzi pe principalele artere cu material antiderpant și utilaje pentru îndepărtarea zăpezilor.

În total au fost utilizate 12 utilaje de dezăpezire și 120 de tone de material antiderapant. Dacă în data de 28 decembrie, s-a intervenit pe principalele bulevarde, astăzi s-a intervenit pe străzile lăturalnice.

De asemenea, angajații Primăriei Reșița, au făcut apel la asociațile de locatari și agenții economici să curețe trotuarele și de jur împrejur pe o rază de 5 metri în jurul locației în care își desfășoară activitatea. Amenzile pentru nerespectarea acestor prevederi sunt cuprinse între 500 și 2500 lei.
Momentan, Primăria Reșița are în stoc 160 de tone de sare și 4000 tone nisip, urmând ca zilele următoare să fie achiziționate alte 100 tone de sare.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments