VIDEO CHEF DE CHEF IN BISERICA LA ORSOVA: Mega Petrecere in Biserica Sud din Orsova

Unde altundeva în România, decât în Mehedinți, se mai poate da o petrecere de nedeie în Biserică, decât la Orşova?! Totul s-a întâmplat ieri, de Rusalii, la Biserica din Sud – Biserica Sfântul Nicolae: Muzică, chef și bucurie, încinse toate, în lăcaşul Sfânt, dintr-o Biserică din Orşova cu ocazia nedeiei și a hramului bisericii. Pentru a vedea imaginile, dă clik pe pictograma de mai jos.
https://www.facebook.com/ImpactdeMehedinti/videos/573767169458463/
Cert este ca preotul paroh și noul primar, au fost de acord cu acest eveniment, asta în lipsa unui Cămin Cultural pe care nu a reuşit să-l renoveze nimeni până acum.

Gurile rele spun că probabil la următoarea petrecere, enoriașii vor asculta un program de manele cu invitatul special, Florin Salam.

Deja s-a făcut și o mică organizare, cică – Relații suplimentare şi rezervări, se fac la noul primar şi la sfinția sa, părintele paroh!

Sau te pomenești că românii au început să guste stilul ,,Gospel” în cel mai original mod? Pe surse, am aflat că petrecerea va continua și azi iar de seară, din curtea bisericii se vor trage focuri de artificii. Francezii au tras focuri de artificii de pe turnul Eifel – și atunci, de ce nu le-ar trage orșovenii din turla bisericii? Ziceam și noi, așa.

Sursă: impact de Mehedinţi

Comentarii

comentarii