VIDEO Cică de luni, vine iarna – Val de ger siberian, de Revelion

Începând de luni vremea se răceşte, în toată ţara. În ultimele zile din decembrie, de Revelion şi la începutul noului an, temperaturile scad drastic. Vom avea 0 şi 5 grade ziua şi între -7 şi -2 grade noaptea, iar în unele zone va ninge.
Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în Banat, spre sfârşitul anului, dar şi în primele zile din ianuarie, vremea se va răci şi vor fi temperaturi apropiate de cele specifice perioadei, cu maxime de 2-5 grade, în scădere de la 5-9 grade, şi minime între -3 şi -1 grad, în medie, faţă de 1-3 în ultimele zile. Precipitaţii locale, slabe cantitativ vor fi posibile duminică 27 decembrie, iar probabilitatea de apariţie a acestora va creşte din nou după 1 ianuarie.

În Crişana, temperaturile vor scădea după data de 29 decembrie, astfel că sfârşitul acestui an şi începutul de ianuarie vor fi caracterizate de un regim termic apropiat de cel climatologic specific, cu maxime de 2-4 grade şi minime între -4 şi -2 grade, potrivit evz.ro. Precipitaţii locale, slabe cantitativ, sunt posibile după data de 1 ianuarie.

INMH

Comentarii

comentarii