VIDEO CICHI CHAN e reșițean? Bătaie în ,,stil și fente” în Piața Reșița Sud

Cred că așa se scrie numele românizat al marelui actor Jackie Chan din filmele cu bătăi și trosneli de factură asiatică. Din moment ce Google l-a dat de bun, așa îl luăm și noi. Deci: O bătaie în toată regula, dar nu una obișnuită, ci una din aia așa ca în filme, cu fente și figuri a la CICHI CHAN, a avut loc ieri în Piața Reșița Sud. S-au împărțit pumni, palme și nu au lipsit figurile de karate și judo văzute de protagoniști prin filmele tinereții. Cu toată intervenția ,,negociatorilor și a împăciuitorilor” din gașcă, s-au aplicat chiar și ,,palituri nimișitoare și din șele di leșin” cu tăvălituri pe jos și pantaloni și țoale nămolite.

După ce au băut bine și pe săturate, mai mulți indivizi avându-l pe Bahus prieten bun, s-au încăierat la ușa unui local din Piața Reșița Sud. La început s-a crezut că este vorba de o neînțelegere prietenească având drept cauza probleme legate de ,,cine mai dă un rând, că eu nu mai am bani” sau ,,bă porcule, tu ai băut toată sticla” dar nu a fost să fie. Fiindcă nu au ajuns la nici o înțelegere pe cale verbală și pe bază de înjurături și încordări de mușchi, lucrurile au degenerat în îmbrânceli și lovituri cauzatoare de cucuie, vânătăi, julituri și haine murdare.

În final, glasul rațiunii, adică a celor care nu erau beți de tot, a triumfat și conflictul a fost aplanat – asta după ce confruntarea s-a desfășurat pe o scenă destul de lungă – cam așa, pe vreo 30 de metri încât la un moment dat beligeranții au ieșit din raza vizuală a cameramanului nostru de ocazie și căruia îi mulțumim încă odată pentru imaginile trimise. Totul s-a terminat cu ,,pupat Piața Reșița Sud” iar luptătorii s-au împăcat la ,,una mică” în birtul din care ieșiseră pentru ,,batalia” pe care o prezentăm și noi fiindcă, văzând imaginile, te întrebi și ne punem și noi întrebarea: CICHI CHAN e reșițean? Ați văzut ce lovituri a aplicat cu picioarele?
Fotografiile sunt de slabă calitate fiind capturi din format video.

Comentarii

comentarii