VIDEO Cinci dintr-o lovitura, la volan sub influenţa alcoolului

În cadrul acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în noaptea de 06/07.12.2014, au fost întocmite cinci dosare penale pentru aceeaşi infracţiune.

Pe Calea Orşovei din Caransebeş, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că la volan s-a aflat M.G., în vârstă de 24 de ani. La testarea tânărului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost pozitiv, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

[youtube id=”o-wLGuhBjS4″]
Arhiva

În cadrul unei acţiuni similare a fost oprit pentru control şi O.P., tot în vârstă de 24 de ani, pe raza localităţii Mehadia. Testarea cu aparatul alcooltest a fost de asemenea pozitivă, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.

Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi J.D., în vârstă de 20 de ani, în urma unui control pe şoseaua Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, precum şi D.R., de 19 ani, depistat la volanul unui autoturism pe strada Ţerovei din municipiul Reşiţa. Tot în municipiul Reşiţa, dar pe strada Timişoarei a fost oprit pentru control T.C., în vârstă de 52 de ani care se afla la volanul unei maşini după ce consumase băuturi alcoolice.

Cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

[youtube id=”vDQreleyvec”]
Arhiva

Comentarii

comentarii