UPDATE Dragos a fost gasit in Germania VIDEO Cine poate de o mana de ajutor – Dragos Burileanu, un tanar de 29 de ani, este de negasit

UPDATE Marti – ora 22

Dragos Burileanu a fost gasit de rude si de prieteni in Germania, mai exact in Hamburg. El este viu, familia a vorbit cu el iar fratele lui, Marius Burileanu, a plecat deja in Germania ca sa-l aduca acasa. Dragos a fost gasit intr-un magazin de telefonie mobila dintr-un mall din Hamburg. Nu are acte sau bani, a luat legatura cu rudele cu ajutorul telefoanelor puse la vanzare in magazin si care aveau instalat demonstrativ pe ele internetul. Marius a avut prezenta de spirit sa incerce sa ia legatura cu aceste telefoane cu ai lui si, a reusit. La el au ajuns niste prieteni care l-au luat la ei pana ce fratele lui, Marius, va ajunge in Hamburg in cursul zilei de mâine.
Vom reveni cu amanunte.

Iata si stirea prezentata de infocs.ro in data de 6 octombrie:

O familie din Reşita a ajuns în pragul disperării: de aproape două sapămâni, aceştia nu mai ştiu nimic de fiul lor Dragoş Burileanu. Tânărul de 29 de ani, este plecat în Germania de trei luni, unde lucra cu contract de muncă și cu acte în regulă la o firmă de curierat.
În ultimul weekend din luna septembrie, profitând de vremea frumoasă şi de faptul că avea liber de la serviciu, Dragoş Burileanu a plecat la prietena să care locuia în Hamburg.

Pe drumul de întoarcere, cu el s-a petrecut ceva. La un moment dat, a avut telefonul închis, nimeni nu a mai reuşit să ia legătura cu el, apoi a telefonat cumnatei sale din Spania cerându-i ajutor. El i-a spus femeii că este în pericol, că i s-au furat actele, banii și mașina. Ba mai mult, el fusese internat de urgenţă pentru o noapte la o clinică din Essen.

Din acel moment, nimeni nu mai ştie nimic de el. Telefonul este în permanenţă închis, iar ultimul mesaj de pe fb este unul prin care cere ajutor. Fiindcă nu a mai reuşit să ia legătura cu el, fratele lui Dragoş, a plecat săptămâna trecută în germania să îl caute. A luat legătura cu toţi cunoscuţii lor comuni din germania, dar..nimic. Parcă tânărul a intrat în pământ.

Disperarea familiei a crescut în momentul în care au luat legătura cu autorităţile germane și s-au lovit de uşi închise. După legislaţia germană tânărul nu este dat dispărut iar furtul maşinii şi al celorlalte bunuri se poate face doar de păgubaş. În aceste condiţii, omul a venit în ţară şi s-a adresat autorităţilor romane şi Crucii Roşii din România.

Între timp, prietenii lui Dragos din germania încerca să-i dea de urmă. Familia aşteaptă veşti cu nerăbdare şi tresare la orice telefon sau sonerie de uşă.
Toţi spun că Dragoş era un tânăr vesel, optimist, mai lucrase ani buni în Spania la firma cumnatei sale, apoi a lucrat în Franţa şi de 3 luni, venise să lucreze la firma unui prieten ca să fie alături de prietena sa în Germania. Nimeni nu îl ştie să fi avut vreo un conflict cu cineva, să aibă probleme de sănătate sau să fie interesat de droguri sau alcool.

Va rugam, distribuiti mai departe. Cine poate da relatii, este rugat sa lase un mesaj pe adresa redactiei www.infocs.ro sau sa sune la 0737 770 535 – Burileanu Marius ori la Politie la 112.

Comentarii

comentarii