VIDEO Conflict interetnic între rromi; iarăși s-au bătut țiganii la Moara lui Juracek din Reșița

Alertă de gradul zero printre forțele de ordine din Reșița. Ieri sera, a izbucnit un scandal intre rromii care locuiesc pe strada Zimbrului în imobilul Primăriei cunoscut sub numele de ,,Moara lui Juracek” – fostul Parc Anton sau ,,locul în care întorcea tramvaiul” în Marginea. Clădirea respectivă este declarată monument istoric.
Membrii mai multor familii țigănești, aproximativ 40 de persoane, au intrat marți seara în conflict, se pare fara niciun motiv anume. Mai exact, ceva contraziceri de genul: ,,ba eu sunt mai tare și am caii mai frumoși”. E, de aici și până la: ,,ba a mamei dumneavoastră și alte înjurături și blesteme cu facu-ți, dregu-ți și alte gânduri frumoase și urări către cei prezenți și membrii familiilor lor absenți” nu a mai fost decât un pas.

Scandalul a fost ,,ca la usa cortului” – normal. Pardon, a morii. Apoi au urmat pumni, picioare, s-a spart chiar și parbrizul unei mașini, urletele și țipetele de rigoare – tot tacâmul cu care au tulburat liniștea publică și au speriat trecătorii.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, jandarmi și mascați, cu toată conducerea în frunte. Doar era oră de spectacol iar domniile lor nu puteau rata așa ceva. Cert este că poliția și jandarmii au calmat situația. Cum e și normal, altercația și scandalul acestora nu putea să nu se lase …. urmări.

Polițiștii au întocmit mai multe dosare penale pentru două infracțiuni: tulburarea liniștii publice si distrugere.

Ca să vă faceți o idee despre ce și cum a fost acolo – asta aproape de spartul târgului- vă prezentăm și un scurt material video realizat la fața locului.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Conflict interetnic între rromi; iarăși s-au bătut țiganii la Moara lui Juracek din Reșița

  • 16 iulie 2015 la 9:39
    Permalink

    Politia sa nu se mai bage, sa ii lase sa se omoare intre ei ca numa` asa scapam de jegurile societatii!!! Daca primaru nu ii poate scoate afara din Moara o sa ii scoata copii lu` traian 🙂 

Comentariile sunt închise.