VIDEO Copăceii internaționali ai prieteniei de la Reșița

Pentru a întări relațiile dintre Reșița și orașele Marijampole, Pessaro și Vârșeț, membrii delegațiilor venite în municipiu cu ocazia Zilelor Orașului au plantat câte un copac în Parcul Cărășana.
Cu ocazia Zileleor Reșiței, în municipiu au fost prezente delegații din orașele cu care Primăria municipiului de la Poalele Semenicului are relații și colaborări strânse: fie înfrățiri, în cazul Vârșețului, fie că urmează să semneze protocoale de înfrățire în cazul orașelor Marijampole din Lituania și Pessaro din Italia. Cu acest prilej, au fost plantați copaci în Parcul Cărășana, ca simbol al unei colaborări trainice.

Momentul sădirii arborilor în Parcul Cărășana a fost unul simbolic, au declarat participanții, menit să marcheze colaborarea actuală și viitoare într-o Europă a oamenilor care nu mai este oprită de granițe, o Europă a dezvoltării și a prieteniei.

Primăria Municipiului Reșița va semna în toamna aceasta protocoale de înfrățire cu orașele Pessaro din Italia și Marijampole din Lituania.

În imagini, alături de primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, apar domnii Luca Bartolucci – președintele Consiliului comunal Pesaro- Italia, Povilas Isoda – viceprimar Marijampole- Lituania, Miluţu Jivkov – secretarul Adunării comunei Vrsac și Gabriel Muşat – viceprimar Slobozia.

Comentarii

comentarii