VIDEO Dacă ei caută Vocea României, noi am găsit-o pe Cocolina, Vocea Banatului

Este cea mai celebra artistă din partea de vest a țării. Se numește Cocolina și a făcut furori în locul de baștină și mai ales, ogrăzi pline. Gardurile au fost trecute pe post de tribune de unde celelalte surate îi admirau prestația. Mai rău este faptul că și cocoșii s-au sfâșiat între ei mai ceva ca și câinii, pentru a-i intra în grații. Dar, nici unul nu a avut nas, pardon- cioc de ciocul ei.
[youtube id=”ZsPLkJy904I”]
Gata, nu mai comentăm. Vă lăsăm pe voi să vă încântați auzul cu aceste triluri încântătoare și mai ales, la comandă. Calinaceea Iuliei Albu este ,,pistol cu apă” pe lângă Cocolina. O urâtă din aia ca și stăpâna, cu silicoane, pardon, meșe puse artificiale. Dar, Cocolina este unică, este naturală.

Dar, cum nici un lucru frumos nu poate dura foarte mult, se pare că succesul i s-a urcat Cocolinei la creastă și a devenit obraznică. Nu prea mai vrea să cânte și se lasă rugată prea mult să ,,se producă”.
Se pare că a enervat-o și pe stăpână. Deci, nu este de mirare ca primadona să fi ajuns ,,zupă” sau la tigaie cu mult usturoi.

Gura satului spune că proprietara are acum planuri și mai mari; vrea să învețe o găină să latre. Sau să miaune. Și asta, tot la comandă.

Comentarii

comentarii