VIDEO De 8 Martie, doamnele au primit flori iar domnii, amenzi – Acţiuni cu sancţiuni

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, au desfăşurat acţiuni în perioada 6-8 martie a.c., pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi a consumului de alcool.

În cadrul acţiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere produse ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, au fost aplicate 374 de sancţiuni contravenţionale. Din acest total, 273 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 95 pentru alte abateri.

Valoarea totală a contravenţiilor aplicate de poliţişti pe parcursul desfăşurării acţiunii s-a ridicat la peste 46000 lei.

De asemenea, pe lângă sancţiunile contravenţionale aplicate au fost reţinute 10 de permise de conducere (unul pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 de km/h, 4 pentru depăşiri neregulemantare, 4 pentru consum de alcool şi unul pentru o altă abatere) şi retrase două certificate de înmatriculare.

[youtube id=”X7M10x-yc78″]

Comentarii

comentarii