VIDEO De-a râsu” – plânsu” sau cum se face curățenie la Reșița

Administrația publică locală, mai exact Primăria Municipiului Reșița, a emis un comunicat de presă prin care cetăţenii sunt înştiinţaţi că în data de 6 aprilie 2016 sunt programate lucrări de salubrizare a căilor publice și pe Bulevardul Revoluției din Decembrie. Mai exact, acolo vor avea loc lucrări de răzuire a materialului antiderapant folosit în iarnă, măturatul mecanizat și spălarea carosabilului, lucrări care vor fi efectuate de operatorul de salubritate – SC Supercom SĂ.
Dă clik pe fotograma de mai jos pentru a vedea imaginile.

Lucrările din această perioadă vin după ce în cursul săptămânii trecute, lucrări similare au avut loc în cartierul Govândari. Deci, ce avem noi aici? Într-un cuvânt – toată lumea a trecut la curățenia de primăvară, la pregătirile de Paști, la curățarea și înfrumusețarea orașului, lucru perfect normal, de altfel.

Numai că, în timp ce unii – mai exact o firmă de salubritate se ocupă de – salubritate și curățenie – normal- cealaltă firmă, cea care se ocupă direct de ridicarea gunoiului din oraș, face tocmai pe dos. Adică- în loc să ia gunoi, angajații acesteia – aruncă gunoi prin oraș. Un cetățean a surprins o asemenea imagine pe care a postat-o pe facebook și care nu mai are nevoie de nici un comentariu.
https://www.facebook.com/secasan.george/videos/1326876533994991/

Comentarii

comentarii