Politie

VIDEO De Mos Niculae, infracţiuni cu betivani la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 06.12.2015, lucrători ai Postului de Poliţie Cornereva, în cooperare cu un lucrător din cadrul Formaţiunii Rutiere Băile Herculane şi un lucrător din cadrul Postului de Jandarmi Băile Herculane, în timp ce desfăşurau activități de supraveghere şi control al traficului rutier, au depistat în trafic pe raza localității Băile Herculane pe numitul P.M., de 27 ani, din Mehadia, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Întrucât conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul Municipiului Orşova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de P.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

arhiva

– În data de 06.12.2015, lucrători ai Secției nr.10 Poliție Rurală Oțelu Roşu, în timp ce efectuau supravegherea şi controlul traficului rutier pe drumul comunal din satul Bucova, au depistat pe I.G., de 55 ani, din comuna Băuțar, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație şi fără a poseda permis de conducere.
Cercetările continuă faţă de conducătorul mopedului sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi fără a deține permis de conducere.

– În data de 07.12.2015, lucrători ai Biroului Rutier Caransebeş, în timp ce executau serviciul de supraveghere, îndrumare şi control al traficului rutier pe strada Col. Balta Sărată din mun. Caransebeş, au fost sesizați de către C.V. cu privire la faptul că acesta şi-a găsit autoturismul lovit în parcare, iar conducătorul auto implicat a plecat de la fața locului.
Efectuându-se verificări, pe Calea Orşovei din Municipiul Caransebeş, a fost oprit autoturismul condus de către M.I.S. de 47 ani, din Caransebeş, care prezenta avarii la aripa stângă şi bara de protecție spate.
Întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă față de M.I.S. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Comentarii

comentarii