VIDEO Distractie la maxim pe partia de la Valiug de Ziua mondială a zăpezii

Ziua mondială a zăpezii a fost sărbătorită în 45 de ţări şi în peste 600 de staţiuni. Cum era firesc, şi pe Semenic au fost organizate evenimente speciale dedicate sporturilor albe. Văliug a fost una din cele 10 staţiuni montane din ţara noastră unde duminica s-a sărbătorit Ziua Mondială a Zăpezii. Peste 160 de copii au participat la evenimentele organizate pe Pârtia Casa Baraj de la baza Muntelui Semenic.

Ziua Mondială a Zăpezii a fost marcată, la Văliug, prin evenimente dedicate exclusiv copiilor. Au fost jocuri de echipă şi de ştafetă, diferite întreceri, muzică, dans, concursuri de schi şi multă, multă voie bună. Copiii au fost răsfăţaţi cu lecţii gratuite de schi, de dans şi premii dulci. În toată staţiunea s-au auzit numai râsete de copii. Foarte mulţi au fost dornici să ia lecţii de schi. Instructorii i-au împărţit în începători şi avansaţi şi le-au dat gratuit câteva ponturi. În final, au organizat şi un concurs.

De pe margine, părinţii au făcut fotografii şi s-au încălzit cu vin fiert. Ziua Mondială a Zăpezii este organizată în fiecare an de Federaţia Internaţională de Schi.

Comentarii

comentarii