VIDEO Donatie pentru Secţia de Neurologie de la Spitalul Vechi din Reşiţa

Din fondurile adunate la ultimul bal caritabil, doamnele din Clubul Lions Onix Resita au achizitionat pentru sectia Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta 15 saltele antiescare si 43 de noptiere.

Cei 1600 de pacienţi care trec anual pragul Secţiei de Neurologie a Spitalului Vechi din Reşiţa au parte de noi dotări. Un număr de 15 saltele antiescare şi 43 de noptiere au fost oferite de reprezentanţii clubului Lions Onix Reşiţa, valorând aproximativ 4.000 de euro, sumă adunată în urma organizării unui bal caritabil.

Medicul oftalmolog Felicia Quint, din partea clubului Lions Onix Reşiţa, a spus că: „Deja v-am obişnuit cu acţiunile caritabile pe care le facem, dar cea mai importantă dintre ele este cea pe care o facem în urma unui bal de caritate.”

Sectia Neruologie are 7 saloane cu 43 de paturi. Gradul de ocupare este de 80-100 la suta. Anual, aici sunt internati si tratati 1.600 de pacienti din tot judetul.

La randul sau, medicul neurolog dr. Violeta Moroşoi, a declarat că: „Este un eveniment fericit pentru Secţia de Neurologie, pentru că preluăm oficial donaţia asociaţiei caritabile Lions, care constă în 15 saltele antiescare şi în 43 de noptiere. Mulţumim acestui grup caritabil.,,

Astfel, pacienţii Secţiei de Neurologie vor beneficia de aceste saltele antiescare, care sunt esenţiale pentru bolnavii imobilizaţi mult timp la pat, prevenind complicaţiile cutanate. Iar cele 43 de noptiere aduc o notă de prospeţime şi decenţă habitatului pacienţilor, crescând confortul cazării acestora.

Comentarii

comentarii