VIDEO Donaţie substanţială pentru Secţia de Pediatrie din Reşita din partea Clubul Lions Onix

Clubul Lions Onix Reșița a dotat Secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Reșița cu mobilier pentru toate saloanele, dar și cu aparate pentru că tratamentul cu antibiotic să se realizeze intravenos. Fiecare salon a fost dotat cu dulăpioare și dulap de haine asortat în culorile saloanelor. Mobilierul este unul vesel și funcțional. Investiția se ridică la 25 de mii de lei și a fost obținută de doamnele de la Lion Onix în urma balului de caritate organizat toamna trecută.

La acest moment de inaugurare a acestei donații a participat și noul guvernator pe România al cluburilor Lions, un prieten şi un apropiat al doamnelor de la Lioan Onix Reșița, Daniela Holzheimer.
Pentru secția de pediatrie a Spitalului Județean donația este bine venită deoarece saloanele în acest moment arată așa cum trebuie, iar aparatura era extrem de necesară, spune șeful secției, doctorul Aurel Gavra.
Acțiunile Clubului Lions Onix Reșița vor continua și pe viitor, doamnele membre ale clubului dorind să vină în sprijinul comunității. Reamintim că au renovat sediușl asociației nevăzătorilor din Reșița, au donat calculatoare cu un soft special mai multor copii nevăzători din Reşita, au organizat concerte caritabile, lansări de cărţi, sau au oferit aparate pentru testarea glicemiei și au testat gratuit glicemia la sute de reșițeni.

Comentarii

comentarii