VIDEO Dragoste cu năbădăi și la temperaturi înalte- la propriu, la Timișoara

usa in flacariCând esti îndrăgostit, se spune că ,,te cuprind flăcările dragostei” sau că ,,arzi în flăcările dragostei, sau ,,te-a cuprins focul dragostei”. Este bine, știu ei oamenii ce spun, numai că, să fim clari, este bine să îți fie cuprinsă doar inima – mai exact sufletul, de aceste făcări și asta să fie doar teoretic, așaaa, mai exact- idilic, la figurat. Fiindcă în cazul în care flăcările sunt reale și ajung până la ușă, chiar că este o problemă. Și încă una gravă de tot.

Tocmai un acest tip de flăcări, l-au costat cam mult pe un judecător din Timișoara. Mai exact, dragostea pentru o femeie, a generat un adevărat incendiu. Să nu vă gândiți cumva că flăcările imaginare ale inimi au aprins ușa bietului om. Nu! Nici pe departe nu este vorba de așa ceva fiindcă atunci trecem direct la paranormal. Cert este că totuși sentimentul a fost la un pas sa il ucida pe judecatorul din Timisoara.

Magistratul a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp în momentul în care în puterea nopții, s-a trezit cu ușa apartamentului incendiată. Aceasta a fost aprinsă de fostul soț al actualei iubite a judecătorului. Aici este o poveste de dragoste, nu intrăm în amănunte, dar pentru a vă lumina și scoate din ceață, vă mai spunem că actuala iubită este de profesie procuror și din motive de dânsa știute, s-a despărțit de fostul barbat- acutalul incendator. Asta în urmă cu ceva timp.
Focul a fost pus noaptea trecuta, in timp ce judecatorul dormea. Se pare că rănitul din dragoste, a fortat usa de la intrarea in bloc, a aruncat cu benzina pe ușă și pe lângă ușa de la intrarea din apartament, a dat foc și a fugit.
Norocul judecătorului a fost că s-a trezit din fumul gros din casă, dar cand a vrut sa iasă din casă, drumul ii era blocat de flacarile care veneau de peste tot. Focul s-a extins și pe casa scării iar temperatura a deteriorat instalațiile electrice și țevile de pe palier.
Vecinii au sărit și ei în ajutor iar judecatorul a reusit sa treaca de flacari. A suferit insa arsuri de gradul doi pe aproape 20 la suta din suprafata corpului si acum este internat la Clinica de Arsi a spitalului judetean din Timisoara. Intre timp, politistii au demarat o ancheta.
Autorul incendiului și-a recunoscut fapta iar în prezent este cercetat penal pentru mai mlte fapte. El risca sa petreaca ani buni in pușcărie pentru distrugere prin incendiere iar procurorii vor decide daca vor adauga și alte acuzatții la dosar.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Dragoste cu năbădăi și la temperaturi înalte- la propriu, la Timișoara

  • 19 aprilie 2013 la 17:09
    Permalink

    Info Caras sau Info Timis?? Nu mai avem subiecte din Baile Herculane, Caransebes, Otelu Rosu, Moldova Noua si Veche, Bozovici, Oravita? Trebuie doar sa te apleci sa le culegi!

Comentariile sunt închise.