VIDEO Elevii Colegiului Naţional Diaconovici Tietz au primit premiul I

Elevii Colegiului Naţional Diaconovici Tietz au primit premiul I pentru unul din produsele rezultate în urma proiectului Erasmus+ ”Şabloane de viaţă – de la un trecut diferit la un viitor comun”.
În perioada 19-24 martie avut loc în oraşul austriac Steyr ultima întâlnirea a proiectului ”Şabloane de viaţă – de la un trecut diferit la un viitor comun”.

Conferinţa finală s-a derulat sub genericul „Europa viitorului” şi a presupus participarea la diverse ateliere de lucru precum şi diverse activităţi sportive. Elevii reşiţeni au prezentat tema „Banatul Montan, spaţiu al multiculturalismului şi al convieţuirii etnice – un posibil model european”, precum şi două filme documentare referitoare la spaţiul bănăţean.

De altfel la Reşiţa la faza locală a judeţeană a concursului de produse finale rezultate din proiecte Erasmus+, Colegiul Naţional Diaconovici-Tietz a câştigat premiul întâi pentru prodeusul Glass map.

”Şabloane de viaţă – de la un trecut diferit la un viitor comun” este finanțat prin programul Erasmus+ şi se desfășoară în perioada 2015-2017. Partenere în acest proiect sunt școli din Austria, Polonia şi Italia.

Comentarii

comentarii