VIDEO EXCLUSIV Accidentul de la intersecția cu Strada Țereovei- pericolul de lângă noi

DSCN4656InfoCs a sesizat de mai multe ori și a scris în paginile sale despre pericolul ce-l reprezintă camioanele cu încărcătură grea ce traversează orașul. Si nu ne referim aici strict la deteriorarea si distrugerea drumurilor, ci și la felul în care este pusă în pericol viața reșițenilor.
Sunt binecunoscute accidentele petrecute în oraș cu asemenea vehicule – unele încărcate cu fier vechil altele cu tuburi metalice sau profile grele și nu de puține ori, cele încărcate cu pietriș sau piatră.
Vă reamintim doar câteva dintre aceste evenimente petrecute doar în ultimii trei ani:
camion cu fier vechi răsturnat la trecerea de pietoni de la Grădinița PP7 din Moroasa, camion cu fier vechi scăpat de sub control lângă trecerea de pietoni și aterizat în curtea de la Liceul Traian Vuia- noroc că s-a oprit pe țevile de termoficare, camion încărcat cu nisip și răsturnat la câțiva metrii de intrarea în oraș lângă stația de carburanți și exemplele ar putea continua.
Ultimul exemplu este de acum câteva zile când unui camion încărcat cu pietriș – efectiv i-a zburat roata din spate în mijlocul orașului lângă trecerea de pietoni de pe Strada Țerovei.
Cuvintele sunt de prisos din moment ce avem imagini oferite de cititorii noștri, imagini care fac mai mult decât 1000 de cuvinte.
Mulțumim prietenului Paul care este mereu pe fază și ține mereu toată zona sub observație.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO EXCLUSIV Accidentul de la intersecția cu Strada Țereovei- pericolul de lângă noi

  • 29 noiembrie 2013 la 20:11
    Legătură permanentă

    De ce stergeti comentariile ? Daca nu va convine ceva stergeti si gata ? Nu va convine ca lumea nu este de acord cu acest titlu „accident” si cu acest articol care este degeaba ?

Comentariile sunt închise.