VIDEO EXCLUSIV Clipe de groaza pe DN58B – Un autocar a luat foc langa Resita

Clipe de groază și șoc duminică dimineața la intrarea în Reșița în cartierul Moniom. Un autocar cu 30 de călători a luat foc în mers pe DN58B – drum ce leaga Resșița de Timișoara. Autocarul cu călători din Germania venea dinspre Timișoara, lăsa o parte din călători la Reșița și Caransebeș, după care trebuia să plece spre Craiova ca punct terminus al cursei.

În dreptul localității Moniom, oamenii au simțit miros de fum din zona motorului și au anunțat șoferul care a oprit imediat autovehiculul. Călătorii au apucat fiecare ce a apucat din bagaje și au coborât toți din autocarul care a fost cuprins de flăcări. Oamenii au apucă de au recuperat și o mare parte din bagaje din cala mașinii.

La fața locului au sosit două echipaje de pompieri, care au stins focul, dar autocarul a ars în proporție de 90%. Circulația a fost oprită în zonă aproximativ o oră. Nimeni nu a fost rănit iar paguba se ridică la aproximativ 100.000 de euro. Călătorii au fost preluați de un alt autocar al firmei care i-a dus spre destinație.

Comentarii

comentarii