VIDEO EXCLUSIV Copil de două luni găsit mort în pătuțul lui în această dimineaţă

Locuitorii din cartierul Secu din Reşiţa au rămas toţi consternaţi în această dimineaţă când un bărbat a ieşit în stradă plângând şi urlând de disperare. Omul le-a povestit vecinilor ieşiţi alarmaţi pe la porţi că i-a murit copilul de doar două luni.

Totul s-a întâmplat la sediul locuinţelor sociale din cartierul Secu, în această dimineaţă, când omul a vrut să îşi îngrijească şi să-i dea lapte copilului. El a constat îngrozit că micuţul este rece şi nu mai dă nici un semn de viaţă.

Totul a fost perfect în cursul nopţii când micuţul a fost schimbat de mama lui, i s-a dat să sugă după care a fost pus în pătuţul său.

La locuinţa micuţului a sosit o echipă a criminaliştilor care a început cercetarea ce se impune în astfel de cazuri. Din primele cercetări a reieşit faptul că cel mai probabil, copilul a murit din cauze naturale, dar un verdict clar îl v-a da rezultatul necropsiei. Din surse am aflat că pe corpul copilului nu au fost găsite semne de violenţă sau alte semne care să trezească suspiciunea poliţiştilor.

Familia mai are un băiat de un an de nouă luni şi este o familie săracă ce locuieşte într-o locuinţă socială a Primăriei Reşiţa. Tragic este faptul că mama sugarului nici nu ştie că i-a murit copilul. Azi dimineaţă, ea l-a schimbat de scutece pe micuţ, i-a dat să sugă, după care a plecat la Reşiţa la…..cerşit fiindcă familia nu are din ce trăi. Când tatăl copilului a descoperit grozăvia, mama copilului era la Reşiţa iar telefon mobil nu au.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments