VIDEO EXCLUSIV Cum îţi redecorează ,,prietenii” apartamentul când eşti plecat la mare – Jaf în stil mafiot într-un apartament din Reșița

Pentru o familie din Reșița, revenirea acasă după o săptămână de vacanță nu a fost una plăcută. Poate că la nimeni, niciodată, sloganul ,,Casă, dulce casă” nu s-a potrivit mai bine ca și în cazul de care vom vorbi mai jos. Nu de alta, dar casa unui reșițean a fost îndulcită – la propriu. Doar nu este de aici – de- colo ca printr-un apartament de locuit să fie împrăștiate câteva kg de zahăr, sticle de toping și vreo 10 kg de vișine dintr-o damigeană cu vișinată. Și că să nu li se facă rău de la atâta dulce, răufăcătorii au apelat la niște muștar și ketchup de roșii găsit prin casă.

Ajunși acasă la ora 4 dimineața, oamenii și-au găsit locuința răvășită. Ceea ce la început părea o simplă spargere, era de fapt o răzbunare cum doar în filme vezi. Hoții nu s-au limitat doar la atât. Au distrus apartamentul familiei folosind diferite substanțe pentru a păta pereții și parchetul, iar mesajele de amenințare nu au lipsit nici ele. Ba mai mult, pe ecranul televizorului, făptașii au scrijelit cu un cui amenințări cu moartea, iar pe unul dintre pereți, se regăsea un mesaj asemănător. Și că tabloul de groază să fie complet, hoții au înfipt un cuțit într-o poză cu soția proprietarului iar unui urs din pluș i-au tăiat capul.


Nici baia nu scăpat de furia ,,prietenilor” . Peste tot a fost împrăștiată cafea și cacao iar pasta de dinți și șamponul au ajuns pe pereți și oglinzi. Ardeiul iute a fost pus în ..pantofi, iar ce mai fost prin frigider a ajuns pe haine și prin dulapuri.

Proprietarul spune că hoții au intrat prin efracție pe un geam al apartamentului și nu s-au mulțumit doar cu vandalizare casei: aceștia au mai sustras aproximativ 300 g de aur, 1500 de euro și 7000 de lei. Pe lângă acești bani, pagubele materiale sunt și ele însemnate – mai ales că apartamentul trebuie tot zugrăvit după ce ,,prietenii l-au decorat cu toping, muștar și ketchup de roșii. Culmea este că deși casa a fost răvășită și răscolită, nici un vecin nu a auzit nimic. Se pare că hoții au intrat pe fereastră și au ieșit normal pe ușa apartamentului.

Proprietarul spune că bănuiește cine a făcut această faptă, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii. Omul spune că acum a ajuns să se teamă pentru viața lui și a familiei sale, mai ales că are doi copii minori – mai ales că nu este prima dată când primește amenințări. Omul nu a vrut să spune motivele, dar se pare că ceva este la mijloc în această poveste pe care polițiștii se chinuiesc să o rezolve acum.

Poliția luat declarații proprietarului, acesta a spus pe cine bănuiesc și în prezent se fac cercetări. Criminaliștii au recoltat probe şi amprente din apartament. Cu toate acestea, victima spune că nu este mulțumit de mersul anchetei in conditia in care stie cine este autorul dezastrului din casa sa si a declarat asta politiei.

Comentarii

comentarii