VIDEO EXCLUSIV FOTOGALERIE Grav accident de circulație în Caraș Severin cu jandarm beat la volan

Un chef pe cinste cu prietenii care promitea multe, din păcate s-a sfârșit tragic.

Un jandarm de 28 de ani și-a omorât fără să vrea unul dintre cei mai buni prieteni la intrarea în comuna Lupac.

Jandarmul a chefuit toată noaptea cu mai mulți amici și cu familia- iar spre dimineață, a decis să pornească la drum împreună cu alți patru prieteni să-i aducă și pe aceștia la petrecerea de la sat.

De la vorbă la faptă, nu a fost decât un pas- așa că a pornit la Reșița unde a mai băgat încă patru prieteni în mașină și a pornit spre Garliște. Numai că, la intrarea în Lupac, din cauza alcoolului consumat și a oboselii, jandarmul a pierdut controlul volanului, a trecut pe celălalt sens, a ieșit de pe carosabil, și s-a răsturnat cu roțile în sus într-un șanț adânc.

Din nefericire, unul dintre tinerii aflați pe bancheta din spate a murit pe loc. În timp ce mașina s-a rostogolit, el și-a prins capul între tetierele scaunelor și și-a rupt coloana. El a fost scos din mașină de către echipajul de descarcerare de la ISU Semenic.

,,Jandarmul – șofer, se afla în concediu de odihnă de o săptămână, era cu mașina personală și în prezent este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice” spune maiorul Lucian Istrățescu de la IJJ Caraș Severin.

,,La controlul cu aparatul etilotest, în aerul expirat a ieșit o concentrație alcoolică de 0,60 la mie” a declarat pentru INFOCS subinspectorul de la Poliția Rutietă Caraș Severin, Alin Anderca.

La UPU au fost aduse patru persoane, cu trei mașini ale ambulanței, au fost investigate după care au fost lăsați să plece acasă. Nimeni nu a pățit mai nimic” spune dr UPU, Cosmin Librimir din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „VIDEO EXCLUSIV FOTOGALERIE Grav accident de circulație în Caraș Severin cu jandarm beat la volan

  • 26 august 2012 la 13:51
    Permalink

    auzi soro, las-o balta. ce ai vazut la altii? sincer, poti ,,nara,, ce ai vazut acolo? Stirea a aprut si pe posturile nationale data tot de noi, asta pt cultura ta generala.

  • 11 august 2012 la 15:32
    Permalink

    Au fost altii mai exclusivi ca voi. Cam tarzi pus pentru EXCLUSIV

Comentariile sunt închise.