VIDEO EXCLUSIV Rupere de nori cu inundaţii de Rusalii la Reşita

Mai multe străzi și bulevarde din Reșița, dar cu precădere Cartierul Muncitoresc, s-au transformat în doar câteva minute într-o mică Veneție. Străzile au fost rapid inundate în urma ploii torențială abătute din senin asupra orașului.
Cel mai rău a fost pe străzile A.C. Popovici, Furnalelor, Mierlei, din zona industrială a orașului, dar și pasajul de la TMK, care a devenit un adevărat lac, așa cum se întâmplă la fiecare ploaie mai mare. Mai grav este că apa a intrat și în pivnițele oamenilor, dar și în curți.

Oamenii de pe stradă A.C. Popovici sunt disperați și spun că devină este canalizarea stradală, dar și faptul că strada lor cu toate că este una scurtă nu a fost asfaltată. Pe străzile Republicii, Paul Iorgovici ți în Piața Republicii, apa depășea 50 de cm, iar mașinile se opriseră la intrarea din pasaj.

Vestea bună este că după aproximativ  45 de minute ploaia s-a oprit, iar apa s-a retras puțin câte puțin. Conform meteorologilor, la Reșița a fost o rupere de nori, iar cantitățile de apă au depășit 60 de l/mp.

Ilustraţii și ambiante din oraşul vechi cu ploaia, străzile inundate, maşinile oprite, apa iese din canale, străzile sunt canale veneţiene, pasajul inundat, maşina trece cu greu prin pasaj, pe celălalt sens o maşină s-a defectat de la apă. Vox-uri de la locuitorii de pe AC Popovici, spun că strada este inundată, că au apă în curţi şi pivniţe. Ilustraţie şi ambianța din oraşul nou, filmări făcute din balcon peste oraş, ploua groaznic, filmări de pe bloc, filmări pe stradă, trec maşinile şi arunca apa ca la concurs, oameni ce trec prin apă, canalizarea depăşite de şuvoiul de apă, vox-uri de la trecători, spun că ploaia asta este bună deoarece în Banat este secetă.

Comentarii

comentarii