Actualitate

VIDEO Explozie la Bocşa de la o butelie, două persoane rănite

O explozie a unei butelii a avut loc la Bocşa azi în jurul prânzului. Pe Strada Semenicului, bl 16, într-un apartament de la parter, a avut loc o explozie de la o butelie de aragaz. Din fericire, explozia nu a aprins lucrurile din casă, în schimb două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite. Femeia a fost aruncată de suflu și are arsuri mai ușoare pe față, în zona gâtului și pe mâini. În schimb, bărbatul are arsuri pe o suprafață mai mare a corpului și pe căile respiratorii superioare. Victimele au fost transportate cu ambulanțele de la Bocșa până la întâlnirea cu ambulanțele de la Reşita care au preluat cele două persoane arse și le-au transportat a UPU. Având în vedere rănile bărbatului, acesta va fi trimis probabil la Timișoara la Spitalul Clinic Universitar.

Explozia gazului nu a afectat structura de rezitență a blocului. Practic – a explodat gazul scurs din butelie din cauza unor impovizații. La fața locului au sosit pompierii civili din Bocșa – cei care au oprit apa si curentul in bloc, cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Semenic, precum și echipele de la ENEL şi EON.

Vecinii spun că în apartamentul respectiv locuiesc mai multe persoane, adulti care consuma alcool si copii si numai norocul a facut ca la acea ora sa nu fie acasa decat cei doi. Mecicii de la Sputalul Judetean de Urgenta Resita au decis ca persoanele accidentate să fie trimise la spitalul de specialitate (pentru arși) din Timisoara.


Vom reveni cu amănunte. Video si stire în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii